Frisdrank, maar dan net even anders: Royal Club is al jaren de iconische frisdrank voor iedereen die durft te kiezen. Inmiddels heeft Royal Club meerdere smaken op de markt waar wij met alle plezier in het afgelopen jaar een lekkere influencer marketing strategie op los lieten.

Doe maar een frisje?!?!

“Doe maar een frisje?!” Bij Royal Club vinden ze dat het wel iets spannender mag! Om de nieuwe smaak Rose Lemonade van Royal Club onder de aandacht te brengen bij een groot publiek, selecteerden wij zes influencers die hun volgers uitdaagden eens iets anders te kiezen dan ‘een frisje’! Aan Faye Bone, Marlieke Koks, Splinter Chabot, Nova Sarrailh, Yaël Isabelle en Fien Vermeulen de eervolle (en vooral smaakvolle) taak dit te doen. We organiseerden een fotoshoot, wat voor mooie plaatjes zorgde. De verrassende content werkte: veel volgers reageerden positief op de introductie van Royal Club Rose Lemonade.

Chooser or loser

Een aantal maanden na de introductie van Royal Club Rose Lemonade wilden we het merk opnieuw bij de doelgroep laden. Dit keer deden we dat met onze Chooser or loser-campagne, waarbij het de beurt was aan Oscar Aerts, Faye Bone, Arno Kantelberg, Fien Vermeulen, Bobbie Bodt en Michelle Marlene om het drankje onder de aandacht te brengen bij hun publiek. Hiervoor organiseerden we een offline event waar deze influencers het kaartspel Chooser or loser met elkaar speelden. Tijdens dit event werd een fotograaf ingezet om aantrekkelijke plaatjes te schieten, die de content creators vervolgens konden delen. Met een groot bereik, veel verschillende content en een buslading aan positieve reacties een succes!

Dry January

Bij First zijn we niet vies van een drankje op z’n tijd maar een initiatief als Dry January kunnen we op z’n tijd ook meer dan waarderen. Met Royal Club liet een aantal geselecteerde influencers zien dat je ook prrrrrrima zónder alcohol lekkere cocktails kunt maken. Of nou ja, mocktails dus. De geselecteerde influencers: Joelle Gullit, Julia Mekkes, Patricia Baudewijns, Jasper Demollin en wederom Faye Bone en Bobbie Bodt shaketen er hun mixkunsten op los tijdens een door ons georganiseerd event. Vervolgens inspireerden ze hun volgers met hun eigen mocktail-recepten! Royal Club mocht hier natuurlijk niet bij ontbreken. De recepten, inclusief eigen naam, zijn op de Pinterest-pagina van Royal Club gedeeld.

#jointheroyalclub

15

Influencers

Uniek bereik