#HartjeKruidvatSquad

Met de (hartje)Kruidvatsquad hebben we, zoals de naam al doet vermoeden, een fantastische squad van 30 influencers opgezet waar we voor Kruidvat een always on-influencermarketingstrategie hebben ontwikkeld. Deze dames en heren worden het hele jaar door benaderd voor verschillende Kruidvat campagnes en krijgen maandelijks de allerleukste producten van Kruidvat toegestuurd!

Kick-off event

Om de influencer squad en Kruidvat op een leuke manier kennis met elkaar te laten maken organiseerden we een kick off event bij het fantastische Mr. Stacks in Amsterdam. Onder het genot van instagrammable (vegan) pancakes maakte iedereen op een informele en feestelijke manier kennis met elkaar! De influencers werden verwend met hun eigen Kruidvat Squad tas gevuld met de leukste producten van Kruidvat en gingen op speeddate met de klant!

KruidvatSquad Kick off event
KruidvatSquad Kick off event
KruidvatSquad Kick off event
KruidvatSquad Kick off event

Productmailings

Om de uiteenlopende producten van Kruidvat en al hun acties door het jaar heen uit te lichten, verstuurden we iedere maand een productmailing naar de Squadleden.

De influencers uit de KruidvatSquad ontvangen maandelijks een productmailing van Kruidvat in samenwerking met influencer marketing bureau We Are First.

On & offline

We lieten de Squad leden niet alleen online terugkomen in verschillende facetten, zij waren ook regelmatig offline te bewonderen! Zo kwamen zij terug in de winkels met QR codes naar een video (rondom het delen van make- up tips bijvoorbeeld) en in de huis aan huis folders waar zij hun favoriete producten voor de ultieme festival look lieten zien!

Voor een aantal Kruidvat producten hebben 3 influencers uit de KruidvatSquad tutorials opgenomen in samenwerking met influencer marketing bureau We Are First.

Resultaat

De HartjeKruidvatSquad is een enorm succes met een team van zeer toegewijde influencers die hun hart bij Kruivat hebben liggen. Óók in 2021 gaan wij verder met de HartjeKruidvatSquad waar we weer nieuwe gezichten aan toe voegen!

30

Influencers

7995000

Uniek bereik

14,08

ROI

KruidvatSquad Kick off event