#lekkerbezigzo!

Alpro wil met haar uitgebreide assortiment aan plantbased producten de consument inspireren om vaker voor plantaardige voeding te kiezen en hen hierin te steunen en te complimenteren in hun stappen naar een betere wereld! Om dit te realiseren is er een samenwerking opgezet met twee groepen influencers; De Alpro’s, een team van toegewijde, intrinsiek gemotiveerde ambassadeurs die één ieder inspireren in hun pad naar een meer plantbased leven! Daarnaast hebben Iris en Jeremy hun volgers meegenomen in de stappen naar hun persoonlijke doelen in het ‘van doel naar doen’ concept. Een tof jaarplan op maat voor Alpro!

Kick-off brunch

De start van het jaarplan is afgetrapt met een branded kick-off brunch bij Ree 7 in Amsterdam! Eén van de succesvolle horeca zaken van Iris Zijlsta (van doel naar doen ambassadeur). Het was een informele kennismaking waar Alpro, First en het team van influencers elkaar ontmoetten en ideeën uitwisselden. Door de fijne kennismaking is de band versterkt en de toon gezet voor een succesvolle jaarcampagne.

#lekkerbezigzo box

Alle influencers stellen ieder kwartaal hun eigen ‘Lekker bezig zo!’ box samen. Naast hun favoriete Alpro producten, werd deze box gevuld met recepten en persoonlijke tips en tricks om samen aan een betere planeet te werken. Ieder stapje telt om een positief verschil te maken: lekker bezig zo! Via verschillende win-acties mochten de influencers de gepersonaliseerde boxen weggeven onder hun volgers, om hen te inspireren voor een meer plant-based eetpatroon.

#lekkerbezigzo podcast

In een podcast serie hebben Iris Zeilstra en Jeremy Reijnders hun volgers meegenomen in hun persoonlijke verhalen, op weg naar hun doelen. In de verschillende podcasts vertellen zij wat hun doel is en hoe ze dit willen bereiken. Zo inspireren ze de luisteraars om hun idee ook echt om te zetten in actie!

Resultaat

Het Alpro team van toegewijde influencers was afgelopen jaar een groot succes! Daarom hebben we ook in 2021 weer een mooi always on influencerprogramma op maat ontwikkeld voor Alpro, om het plantbased assortiment verder onder de aandacht te brengen!

#lekkerbezigzo

8

Influencers

1385000

Uniek bereik