instax content creators

Het afgelopen jaar hebben we een always on influencer strategie ontwikkeld voor instax, waarin de content creators zich structureel hebben ingezet om de producten van instax onder de aandacht te brengen. En met succes! Kijk alleen al naar de vrolijke content!

Influencer programma op maat

We zijn een samenwerking aangegaan met 10 enthousiaste influencers die samen in het afgelopen jaar het instax Content Creators team vormden. Zij ontvingen elke maand een toffe box met producten van instax en wij hebben ter inspiratie leuke content tips met ze gedeeld. Een tof influencer programma op maat voor instax!

Maandelijkse box

Om de verschillende producten van instax uit te lichten, ontvingen de creators elke maand een box met producten en daarnaast props om de leukste content te creëren. Denk aan een mini-bbq en cocktailglazen in de zomer, alles wat je nodig hebt om kerstkoekjes te maken in december en lollies of een hartjesslinger rondom het thema Valentijn!

Inspiratie

Naast een maandelijks thema waarbinnen de influencers content maakten, werden de content creators ook continue geïnspireerd. In een maandelijkse digitale mailing ontvingen ze tips - zoals specifieke functies van de producten en een challenge op TikTok - en uiteindelijk kwam hier door middel van co-creatie enorm toffe content uit!

Resultaat

Het instax Content Creators team was afgelopen jaar een enorm succes! Daarom hebben we ook in 2021 weer een mooi influencerprogramma op maat ontwikkeld voor instax.

#instaxer

10

Influencers

1089300

Uniek bereik