instax content creators

Voor instax ontwikkelen we al drie jaar op rij een ‘always on’ influencer strategie. Dedicated content creators laten zich van hun creatiefste kant zien om de producten van instax het hele jaar door bij een relevant publiek onder de aandacht te brengen. Daarnaast organiseren we diverse events, campagnes en fotoshoots. Dit alles levert een continue stroom aan vette content op!

Dedicated influencers

Yasmin Karssing en Julia Tan hebben niet alleen een groot bereik, ze zijn ook nog eens origineel, creatief én hebben volgers die naadloos aansluiten bij de instax-doelgroep. We selecteerden deze influencers als instax-ambassadeur en exclusief gezicht van instax. Daarnaast leveren andere unieke content creators het hele jaar door creatieve content aan van persoonlijke momenten. Hiermee houden zij instax altijd on top of mind bij hun volgers.

Fotoshoot

Om vette beelden voor instax te creëren, werd er een fotoshoot met Yasmin Karssing en glitziegal Amanda van Effrink georganiseerd. Social media agency Monkeys & Bananas regelde de shoot, wij regelden de influencers. Hierbij werden foto’s in diverse settings geschoten voor de periode rondom de feestdagen. Dit resulteerde in hoogwaardig beeldmateriaal met een écht instax-randje: bold, vrolijk en stoer.

Events

Het hele jaar door plannen we toffe events met instax rondom lanceringen van nieuwe producten of speciale feestdagen. Zo organiseerden we een launch event voor instax Link Wide, de nieuwste smartphone printer. Om vette en typische instax-content te garanderen, lieten we alle genodigden los op een mega Instagram-waardige locatie - Pinkbeach in Wondr Experience. Lees: waanzinnig kleurrijk en hysterisch! Naast de vaste club instax content creators kwamen ook andere influencers langs voor de experience én een gezellige borrel!

Resultaat

Het instax Content Creators team was ook in het afgelopen jaar weer een enorm succes! Daarom hebben we ook voor dit jaar weer een mooi influencerprogramma op maat ontwikkeld voor instax.

#instaxer

12

Influencers

1089300

Uniek bereik